Søgeordsanalyse - sådan søger din målgruppe

Med en søgeordsanalyse får du en meget vigtig indsigt i, hvordan din målgruppe søger i søgemaskinerne. Uden denne viden optimerer du i blinde.

Før du går i gang med at søgemaskineoptimere dit website, er det vigtigt, at du forstår hvordan din målgruppe søger i søgemaskinerne, når de leder efter de produkter eller services du tilbyder.

Med en søgeordsanalyse kan vi hjælpe dig med dels at identificere de vigtigste søgeord for lige netop din virksomhed, samt de mere generelle tendenser i den måde, din målgruppe søger på.

Top søgeord - de vigtigste søgeord i dit marked

De vigtigste søgeord er en kombination af dem, der er flest der søger på, som det er mest realistisk at du kan ranke på i søgemaskinerne og som det vurderes vil få flest til at handle som ønsket - eller hvis du er mere branding orienteret, de søgeord som er vigtigst for dit varemærke eller branche.

En søgeordsanalyse indeholder en liste med de 10-50 søgeord - eller flere som du bør have særlig fokus på i din søgemaskineoptimering.

Søgeordstendenser - mønstre for hvordan der søges

Hvis du har en webshop, et website med mange sider eller løbende tilføjer nyt indhold på dit website er det vigtigt at forstå de mere generelle tendenser for den måde, som din målgruppe søger i søgemaskinerne på.

En søgeordsanalyse indeholder en analyse af de vigtigste karakterer for hvordan din målgruppe søger. Dette kan bruges i udarbejdelsen af dine tekster, sidernes overskrifter og ikke mindst i optimeringen af dine TITLEs og META-descriptions.

En søgeordsanalysen ser på følgende områder:

  • Søgeords-fraser
  • Synonymer og varianter
  • Flertal og ental
  • Typiske tillægsord
  • Stavefejl


Få et uforpligtende tilbud på en søgeordsanalyse

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk