Social Media Reputation Management

Selvom du ikke selv er på Facebook eller Twitter kan du godt blive omtalt og derfor bør du holde øje med hvad der bliver sagt om dit navn, din webshop og dine produkter.

Ideelt har du en plan for hvordan du imødegår evt. dårlig omtale, f.eks. kan det være at der er ting ved dine produkter som kan udgøre en risiko, det kan være at en enkelt person ser sig gal på dig eller det kan være reelle problemer med omdømme og omtale på sociale medier. Under alle omstændigheder er det noget der skal og kan gøres noget ved.

Overvågning af sociale medier

Den tid der går fra dårlig omtale på sociale medier som Facebook, Twitter eller LinkedIn opdages, til der reageres, er som regel afgørende for skadens omfang. Derfor bør alle, også små virksomheder, benytte sig af en form for automatisk overvågning. Vi kan hjælpe med alt fra små opsætninger til store løsninger med brug af professionelle værktøjer som Radian6.

Social Reputation Management

  • Du skal lytte til de sociale medier
  • Du skal have en plan for forudsigelige hændelser
  • Du skal opbygge social kapital

Ring på 70 22 80 82 eller brug kontaktformularen - og få et godt tilbud

Aktiv tilstedeværelse på sociale medier

Vi kan også hjælpe dig i gang med aktiv tilstedeværelse og markedsføring i sociale medier hvorved du kan forebygge dårlig omtale ved at have opbygget såkaldt social kapital. Hvis dine kunder først har lært dig at kende som troværdig, har de paraderne oppe hvis du omtales negativt.Få et tilbud på Social media reputation management

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk