Social Media Marketing

Markedsføring på sociale medier kan skabe mange besøgende til din forretning og en aktiv indsats på Facebook, Twitter eller et andet socialt netværk, kan via "mund til mund" metoden give dit brand et godt navn som skaber tillid.

Opsætningen af en Facebookside kan være den forhindring, der afholder dig fra at komme i gang, her kan vi hjælpe, vi kan også hjælpe med strategi og implementering af større projekter på sociale medier. Som udgangspunkt gælder det at du selv skal være involveret i kommunikationen, f.eks. ved at give kundeservice via Twitter, dele gode råd på Facebook og først og fremmest være der for kunderne.

Det kan godt være en stor opgave som vi kan hjælpe dig med at planlægge og løse, så du får det maksimale ud af din deltagelse på de sociale medier.

Fakta: Social Media Marketing

  • Social markedsføring er "mund til mund" metoden på speed
  • Med social markedsføring skaber du nærvær og tillid
  • Deltag aktivt og hold fokus på din forretning

Ring på 70 22 80 82 eller brug kontaktformularen - og få et godt tilbud

Markedsføring og deltagelse

De ressourcer du lægger i markedsføring i sociale medier er både tid og penge, derfor skal du holde fokus på at opbygge og udbygge din forretning, dette er et vigtigt punkt og her kan vores erfaring i både planlægning og implementering af social markedsføring hjælpe dig godt på vej.Få et uforpligtende tilbud på søgemaskineoptimering (SEO)

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk