SEO - få hjælp til effektiv søgemaskineoptimering

Organisk søgemaskineoptimering (SEO) er et udtryk for alt det du kan gøre for, på en naturlig måde, at opnå en større synlighed i søgemaskinerne.

Søgemaskineoptimering er en kompleks opgave, der består af flere forskellige elementer. Grundlæggende set består arbejdet med søgemaskineoptimering af følgende 6 dele:

Fakta om Søgemaskiner & SEO

  • Næsten alle klikker på de øverste resultater i søgemaskinerne - så hvis du ikke findes på side 1 er du så godt som usynlig
  • Top-placeringer i Google kommer som regel ikke af sig selv - dit website skal optimeres til det
  • SEO minder lidt om PR - det er en løbende strategisk opgave at ranke godt, ikke et kortsigtet kampagneværktøj
  • Links er den vigtigste enkeltstående faktor for SEO - uden gode links ranker du ikke

Ring på 70 22 80 82 eller brug kontaktformularen - og få et godt tilbud

Det er summen af din samlede indsats med søgemaskineoptimering der gør udfaldet. Jo mere omhyggelig du er med alle detaljerne, jo bedre resultater opnår du.

Vi kan hjælpe dig hele vejen igennem fra de første analyser og strategier til implementering, den løbende udvikling og optimering, linkbuilding og undervisning af dig og dit team.


SEO: Søgemaskineoptimering på dine præmisser

Uanset hvilken form for hjælp med din søgemaskineoptimering du har brug for, kan vi hjælpe dig.

Hvis søgemaskineoptimering er et vigtigt element i din online markedsføring, eller hvis du befinder dig i et marked med meget konkurrence, vil vi anbefale en SEO retainer-aftale. Du kan læse mere om vores SEO retainer-aftaler her.

Med en SEO retainer-aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering der skal til for, at opnå de bedste resultater.

Har du ikke resurser til, eller behov for, en SEO retainer-aftale kan vi naturligvis også tilbyde, at løse konkrete enkeltstående opgaver på timebetaling eller fast tilbud for dig.

Blandt de opgaver vi løser for mange kunder kan nævnes:Få et uforpligtende tilbud på søgemaskineoptimering (SEO)

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk