SEO Uddannelse - lær alt om SEO

Jo mere du selv ved om SEO, jo bedre vil dit website blive søgemaskineoptimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os.

Vi er ikke bange for at dele ud af vores viden. Tværtimod!

Som en integreret del af al den rådgivning vi tilbyder, har vi meget fokus på vidensdeling og SEO-uddannelse af dig som kunde.

Vores erfaring er, at jo mere du selv ved om SEO, jo bedre forståelse får du for de mange nødvendige detaljer i SEO-arbejdet, jo mere kan du selv eller dit team på sigt udføre og jo dygtigere bliver du som indkøber af SEO-ydelser fra et bureau som deMib.com.

Det er således til gavn for både dig og os - og vigtigste af alt: resultaterne, at du selv ved en del om SEO.

Danmarks eneste rigtige SEO-uddannelse

SEO Master Class er en omfattende 5-6 måneder SEO-uddannelse, for dem som virkelig ønsker at blive dygtige til SEO.På SEO Master Class vil du gennem en række workshops, online webinarer, løbende online support og et omfattende undervisningsmateriale blive ført igennem alle aspekter af effektiv søgemaskineoptimering.

Al undervisning varetages af Mikkel deMib og der køres med meget små hold på kun 8 elever ad gangen. Der afvikles normalt 2 hold om året - et om foråret og et om efteråret. Så hvis du vil med skal du holde dig til, for der er kun 16 pladser om året.

Du kan læse mere om SEO Master Class her og tilmelde dig ledige hold.

Bøger om SEO

Der findes mange bøger om SEO. Mikkel deMib skrev den første danske bog om SEO helt tilbage i 1999. Siden da har han skrevet 2 mere. De sidste to SEO bøger kan fortsat købes her.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk