SEO Tekstoptimering

Når Googles robot gennemgår dit website, læses tekst og links, derfor er det meget vigtigt at du har tekster på dit website som både potentielle kunder og Google værdsætter.

Teksterne på dit website indgår i mange aspekter af din online markedsføring og teksterne skal først og fremmest kunne fange brugernes interesse. Vi kan hjælpe med at skrive de gode tekster, opsat og struktureret så de kommer til at ranke højt i søgemaskinerne.

Afsnit og overskrifter

Webtekst skal af hensyn til læsbarheden skrives anderledes end tekst på papir og Google bruger den tekniske opsætning til at identificere sidens vigtigste indhold. Vi kan lære dig at opsætte dine sider så søgemaskinerne får mest muligt ud af dine tekster. Benytter du et CMS eller webshop system, er det vigtigt at du får opsat templates så de præsenterer dine tekster optimalt for Google.

Fakta om SEO Tekstoptimering

  • Sørg for at sidernes kode er korrekt
  • Skriv tekster som vil interessere dine (potentielle) kunder
  • Tomme eller dårlige sider skader din SEO

Ring på 70 22 80 82 eller brug kontaktformularen - og få et godt tilbud

Indhold

"Content is King" er et af de mantraer, der har overlevet alle årene med SEO og det holder stadig. Med udtrykket Content is King menes at med godt indhold kommer du meget langt med naturlig SEO, så dette punkt er vigtigt! Vi kan skrive teksterne for dig, eller vi kan lære dig at skrive teksterne selv. Tekstskrivning er et af de områder, hvor du selv kan gøre en forskel, - specielt fordi du har stor viden om din forretning.Få et uforpligtende tilbud på søgemaskineoptimering (SEO)

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk