SEO strategi - dit fundament for søgemaskineoptimering

En god SEO strategi er det afgørende fundament for din søgemaskineoptimering. Med en SEO strategi, der er tilpasset dit marked og dine muligheder, har du større chance for, at opnå den ønskede synlighed i søgemaskinerne.

Alt efter hvilket marked du er i, hvor stor konkurrencen er i det marked, hvad dine konkurrenter har gjort for at søgemaskineoptimere deres websites og ikke mindst hvilke praktiske og tekniske muligheder du selv har, kan der være mange måder at optimere dit website i søgemaskinerne.

Udvikling af en SEO strategi

For at kunne lave en ordentlig SEO strategi skal du først have lavet en grundig søgeordsanalyse og markedsanalyse.

Med udgangspunkt i de to ting kan vi hjælpe dig med at finde frem til kreative løsninger på, hvordan du bedst kan blive mere synlig i dit marked i søgemaskinerne.

Det får du med en SEO strategi

Med en SEO strategi får du en detaljeret skriftlig rapport med kreative forslag til hvordan, du bedst kan angribe dit marked.

Forud for udarbejdelsen af din SEO strategi tager vi en omhyggelig snak, så vi får en forståelse for de tekniske, praktiske eller andre begrænsninger du måtte have.Få et uforpligtende tilbud på en SEO strategi

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk
 • Lever demib.dk stadig?

  Det korte svar er: Ja – demib.dk lever stadig, vil ikke blive nedlagt og når jeg får lidt b ...

 • Hvad koster en hjemmeside?

  Indtil for nyligt har det været uhyre kompliceret, at svare på hvad en hjemmeside – at regn ...

 • Plastik-ænder på en pind

  I dag vil jeg fortælle en iværksætterhistorie, der handler om at kende sine kunder. Og ikke minds ...

 • Tilmelding til nyhedsbrev

  Det er snart ved at være et stykke tid siden jeg sidst har skrevet et nyhedsbrev, men nu kommer d ...

 • Gratis Google Ranking Analyse

  I denne uge skete der noget stort! Efter længere tids udviklingsarbejde lancerede vi på Waimea Di ...