SEO Linkbuilding & Sociale Medier

Linkbuilding og Social Media Marketing er to af de vigtigste faktorer for, hvor godt dit website kan blive indekseret og ranket i søgemaskinerne.

Alle de store søgemaskiner bruger links fra andre websites til dit og sociale omtaler på f.eks. Twitter, Google+ og Facebook, som meget vigtige signaler, når de skal vurdere, hvor godt dit website er.

Jo mere populært søgemaskinerne vurderer at dit website er, jo flere sider vil de indeksere og jo højere vil det kunne ranke, når din målgruppe søger på dine søgeord.

Det er derfor af afgørende betydning for din synlighed i søgemaskinerne, at du har flere og bedre links og social gennemslagskraft end dine konkurrenter.

Fakta om Linkbuilding

  • Linkbuilding er en løbende opgave
  • Linkbuilding skal varieres, så der opnås en naturlig linkprofil
  • Dårlig linkbuilding kan være skadeligt for dit websites synlighed i søgemaskinerne!

Ring på 70 22 80 82 eller brug kontaktformularen - og få et godt tilbud

Linkbuilding i praksis

Der findes uendeligt mange måder, at lave Linkbuilding og Social Media Marketing på. I deMib.com har vi gennem mange år opbygget praktisk erfaring med alle de metoder, der findes og vi tester løbende nye.

På baggrund af dette vedligeholder vi et internt katalog over de mere end 30 gode metoder til Linkbuilding og Social Media Marketing, som vi kan tilbyde dig. Med udgangspunkt i dette katalog udvælger vi de metoder, som egner sig bedst for lige netop din virksomhed og de budgetter du har til rådighed.

Linkbuilding strategier

Det er vigtigt, at der arbejdes med flere forskellige former for linkbuilding, så du ikke ender med en alt for ensidig linkprofil.

Linkbuilding og Social Media Marketing er en løbende opgave. Vi kan tilbyde at varetage den samlede opgave for dig, eller rådgive og hjælpe dine egne medarbejdere i arbejdet.


Få et uforpligtende tilbud på Linkbuilding & Sociale Medier

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk