SEO Kravspecifikation

En SEO Kravspecifikation er en detaljeret beskrivelse af de SEO-krav du bør stille, når dit nye website skal udvikles. Det er den bedste måde at sikre, at det bliver så søgemaskinevenligt som muligt.

En SEO Kravspecifikation bør udarbejdes i direkte forlængelse af din almindelige kravspecifikation til dit nye website - inden du går ud og får tilbud på opgaven fra et webbureau eller får egne udviklere til at disponere opgaven.

Når udviklerne på forhånd kender dine specifikke og detaljerede SEO-krav er det meget lettere for dem, at udvikle dit nye website på den mest hensigtsmæssige måde. Og det er langt billigere at gøre det rigtigt fra starten - frem for at skulle rette alvorlige fejl og mangler senere.


Det får du med en SEO Kravspecifikation

En SEO Kravspecifikation fra deMib.com består af en række punkter, som beskriver alle de forhold omkring dit nye website, der har betydning for SEO. For hvert enkelt punkt beskrives, hvilke SEO-krav der bør overholdes og hvordan.

Nogle punkter vil være af mere generel karakter - og andre vil være specifikke for bestemte sidetyper og funktionaliteter på dit nye website, som defineret i din almindelige kravspecifikation, hvor der er særlige SEO-udfordringer, - eller muligheder.

Anbefalingerne i SEO Kravspecifikationen bygger på over 15 års praktisk erfaring i markedet med hvilke strategier og metoder der virker - både på kort og lang sigt.

Anbefalingerne kan bruges uanset hvilken platform eller publiceringssystem dit nye website ender med at blive udviklet i og uanset om du har shopping, debat, blogs eller andet. Beskrivelserne er udformet så enhver kyndig udvikler vil kunne bruge dem direkte i udviklingen af dit website på den valgte platform.

Den færdige rapport vil normalt være på 15-20 sider.

I forlængelse af udarbejdelsen af din SEO Kravspecifikation kan vi tilbyde, at stå til rådighed for dine udviklere undervejs i udviklingen samt at gennemse den færdige version af dit nye website.

Målet er at sikre, at udviklerne løser opgaven bedst muligt samt at den endelige version lever op til de aftalte krav.Få et uforpligtende tilbud på en SEO Kravspecifikation

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk