Tilbud på SEO-analyse

En SEO-analyse af dit website giver dig den viden du skal bruge for at skabe eller beholde en høj synlighed i Google.


Hvad siger kunderne?
"Sjældent har jeg set så godt arbejde udført. Aldrig tidligere har jeg oplevet en gennemgang af vores site så professionelt udformet" - Bærbar.com
SØLV
BILLIGSTE
GULD
BEDSTE DEAL
PLATIN
STØRSTE
12.500 kr.
22.900 kr.
49.500 kr.
Samlet afsat tid
Den samlede aftsatte tid til analysen
1 dag
12.500 kr. pr. dag
2 dage
11.450 kr. pr. dag
5 dage
9.900 kr. pr. dag
Møde
Gennemgang af rapporten
-
Ja, 1 time
Ja, 2 timer
Linkanalyser
Analyser af eksterne links
-
Rating
Prioritering af analysens punkter
-
Webarkitektur
Analyse af websitets opbygning
URL-struktur
Optimering af URL-strukturen
Kodeoptimering
Optimering af websitets kodning
Identificering af andre problemer
Løsning af andre tekniske problemer
Tekst-optimering
Optimering af tekster og META-koder
Skriftlig dokumentation
Leveret i PDF format
Hvilken SEO-analyse skal du vælge?
Læs mere her
Bestil nu!
Bestil nu!
Bestil nu!Hvad er en SEO-analyse?

En SEO-analyse laves med henblik på at identificere og beskrive de ting, du med fordel kan ændre på dit website, så du opnÃ¥r en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne.

SEO-analysen indeholder ingen magiske hemmeligheder, som med et trylleslag vil forgylde dit website i søgemaskinerne, men derimod en masse gode og praktiske råd. Din SEO-analyse bygger på godt og gennemprøvet håndværk og gennemprøvede løsninger, som vi ved virker - på tværs af søgemaskiner, markeder og over tid.

For hvert enkelt problem, der identificeres, opstilles en eller flere løsningsmodeller. Den endelige beslutning om, hvilken model du skal bruge, bør tages i samråd med dine udviklere og/eller redaktionelle team.

SEO-analysen indeholder normalt en del tekniske anvisninger, som er henvendt til din webmaster eller webudviklere. Hvis du ikke har en fast tilknyttet webmaster, og ikke ved hvordan de foreslåede forbedringer skal implementeres, kan vi normalt også hjælpe med dette eller formidle den rette hjælp.

I forbindelse med løsningen af de fundne problemer kan der ydes support fra deMib.com, som afregnes på timebasis. Afhængigt af dit website og vores planlægning afleveres rapporten indenfor 10 arbejdsdage efter ordregodkendelsen.Hvilken SEO-analyse skal du vælge?


Sølv-analyse

12.500 kr.
Guld-analyse

22.900 kr.
Platin-analyse

49.500 kr.
En Sølv-analyse er en god løsning, hvis dit website ikke er så stort, hvis du har en meget enkel webshop med få produkter eller hvis du ikke har budget til mere.

Der er afsat 1 enkelt dag til analyserne, hvilket er nok til at gennemgå de fleste ting på et mindre website.

En Guld-analyse er den rigtige løsning for langt de fleste websites og -shops. Det er den bedste deal, du kan få.

Der er afsat dobbelt så lang tid - 2 dage, i forhold til en Sølv-analyse, til analyserne - inklusiv et måde med dig og dine redaktører og udviklere. Det giver meget bedre tid til at nå i dybden med det hele.
En Platin-analyse er det rigtige valg, hvis dit website er meget stort, består af mange dele (f.eks. shop, blog, artikler, debat, nyheder osv.) eller hvis du har andre komplekse udfordringer.

Der er afsat hele 5 dage til analyserne og mødet med dig og dine redaktører og udviklere. Det giver tid til at komme hele vejen rundt om selv meget store og komplekse websites.