Search Reputation Management

Når potentielle kunder eller forretningsforbindelser søger i Google efter dit navn, dit firmanavn eller din webshop, hvad finder de så? Din forretnings omdømme i søgemaskinerne er kernen i din online markedsføring..

Vi har den nødvendige viden og de rette redskaber til at overvåge dit omdømme i søgemaskinerne, noget som er mindst lige så vigtigt som reputation management på sociale medier. Din virksomheds troværdighed er en af de største værdier du har, og den skal du passe på, - både ved at handle korrekt, men også ved at overvåge og aktivt arbejde for at kontrollere søgemaskinernes resultatsider.

Overvågning af søgemaskinerne

De fleste kan nøjes med at tjekke Google en gang i mellem, men for større webshops og virksomheder bør dette sættes i system. Der kan tjekkes for forskellige keyword kombinationer, som er relateret til dit website og der kan opsættes strategier for hvordan negativ omtale i søgemaskinerne kan imødegås.

Search Reputation Management

  • Dit omdømme i søgemaskinerne er kernen i online markedsføring
  • Du kan forebygge kriser ved at være forberedt
  • Overvågning af Google er essentielt

Ring på 70 22 80 82 eller brug kontaktformularen - og få et godt tilbud

Genopretning af omdømme

Er skaden først sket kan det, også selvom det er uforskyldt, være svært at dæmme op for strømmen af artikler der popper op i Google. Det er dog ikke umuligt at lave markante forbedringer. Forebyggelse er dog det bedste middel, og en fokuseret præventiv indsats vil i hvert fald delvis kunne forhindre, at negativ omtale popper op i søgemaskinerne.Få et uforpligtende tilbud på Search Reputation Management

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk