SEO Retainer Aftale - rammeaftale for SEO

Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til for, at opnå de bedste resultater.

En Retainer Aftale er en afteleform, der kendes fra flere dele af reklamebranchen. Grundlæggende set går det ud på, at der afsættes en fast ramme for, hvor mange timer hver måned, der afsættes til, at løse de opgaver der løbende defineres i fællesskab.

Ved at aftale en fast ramme for en lidt længere periode ad gangen kan du opnå en bedre pris end de faste timepriser og samtidigt sikres du en løbende fokus på din virksomhed fra vores team. Det giver bedre og mere stabile resultater.

En Retainer Aftale er med andre ord den absolut bedste løsning, hvis du har store ambitioner med din markedsføring i søgemaskiner eller står overfor et marked med hård konkurrence.

Fakta om Retainer Aftaler

  • En Retainer Aftale er en løbende rammeaftale
  • Det er altid dig der bestemmer hvad der skal fokuseres på
  • En Retainer Aftale er den mest effektive aftaleform

Ring på 70 22 80 82 eller brug kontaktformularen - og få et godt tilbudFå et uforpligtende tilbud på en Retainer Aftale

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk