Referencer - se hvad kunderne siger om deMib.com

Stol ikke blindt på os! Hør hvad kunderne har at sige om deMib.com. Vi er ikke bange for at prale lidt af, hvor dygtige vi selv synes vi er. Men vi indrømmer gerne at kundernes meninger og anbefalinger tæller meget mere.

Nedenfor finder du anbefalinger fra nogle af de virksomheder deMib.com har hjulpet med markedsføring i søgemaskiner. I bunden af siden kan du se logoer fra nogle flere af de virksomheder vi gennem tiden har arbejdet med.


Cyberimport.dk

Vi har brugt deMib.com til vores SEO og Google Adwords opgaver siden starten af 2010, et samarbejde vi er utrolig glade for, altid hurtige og meget professionelle løsninger på opgaverne.

Klaus Kirkegaard
Ejer af Cyberimport

Early Bird

Vi har haft stor glæde af vores samarbejde med deMib.com både hvad angår optimering af vores website og optimering af Adwords. Vi har fået vejledning og rådgivning, som både har været hurtigt og til at forstå.

Martin Aleth
Partner, Early Bird

Inkpro

Siden jeg for år tilbage begyndte at samarbejde med deMib.com er det kun gået fremad. En god dialog gør at jeg hurtigt får svar på spørgsmål og rådgivningen og de ydelser jeg har fået er altid professionelle og grundige.

Lasse Petersen
Ejer af webshoppen www.inkpro.dk

Clip-Lok SimPak

"Clip-Lok SimPak er for nyligt begyndt et samarbejde med deMib, hvor de skal hjælpe os med at få vores hjemmeside endnu bedre fremme på søgemaskiner. Jeg nyder et behageligt samarbejde og glæder mig til at resultaterne kan ses.

Tylan Kaae
Marketing Coordinator, Clip-Lok SimPak

Bullguard.com

Mikkel er den bedste SEO jeg nogensinde har arbejdet med. Han er professionel og virkelig god til at se et website med brugernes øjne.

Heini Zachariassen
(ex) Chief Executive Officer, BullGuard Ltd.

Spamfighter.com

Mikkel er den mest talentfulde SEO jeg nogensinde har mødt. Derudover er Mikkel meget kreativ og aldrig kedelig!

Martin Thorborg
Iværksætter

Dandomain

Jeg har arbejdet med deMib for at løse nogle SEO issues. Det var en fornøjelse at arbejde med en så ærlig person. Mikkels principper bygger på fundamentale grundregler, sådan lidt KISS - Keep It Simple Stupid. Det kan jeg godt lide. Jeg kan kun give Mikkel deMib mine varmeste anbefalinger.

Ronnie Bach Nielsen
Medstifter, DanDomain A/S

Marketleap

Jeg har arbejdet tæt sammen med Mikkel på flere large-scale SEO projekter (i USA). Selvom jeg opfattede migselv som en erfaren SEO på det tidspunkt, overgik Mikkels indsigt og viden langt min. Ikke alene lærte jeg personligt en masse fra samarbejdet med Mikkel, projekterne for vores kunder var også en kæmpe succes. Jeg har har grafer, charts og emails fra kunder der beviser det! Hvis du nogensinde får en chance for at arbejde med Mikkel bør du tage imod det med kyshånd.

Derrick Wheeler
Microsoft, USA (in-house SEO) - ex. Marketleap

Jubii.dk

Mikkel er den bedste SEO der findes. Punktum. Jeg elsker at arbejde med ham!

Kasper Larsen
Medstifter af bl.a. Jubii

Hjem.dk

Mikkel deMib´s arbejde på vores website Hjem.dk er en af grundende til at vi har sådan en flot succes med at sælge produkter til forbrugere i hele Skandinavien. Mikkel er meget talentfuld når det handler om SEO

Thomas Dybdahl
Stifter af Hjem.dk

Helium.com

Vi har arbejdet sammen med Mikkel på en række store Amerikanske kunder, som har haft særligt avancerede problemer med deres websites. Når det kommer til "teknisk SEO" er Mikkel en af verdens absolut bedste

Anne Kennedy
Beyond Ink, USA

Få et uforpligtende tilbud

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk