Markedsføring i søgemaskiner og sociale medier

Uanset størrelsen af din virksomhed, og dine budgetter kan vi hjælpe dig med, at optimere din markedsføring i søgemaskiner og sociale medier. Sammen når vi dine mål.

Markedsføring i sociale medier og søgemaskiner er en kompleks opgave, der består af mange forskellige elementer. Marked, forretning og website skal analyseres, olg der skal på baggrund af dette udvikles effektive strategier og så skal det hele føres ud i livet.

Det er summen af den samlede indsats, der gør udfaldet.

Vi kan hjælpe dig hele vejen igennem fra de første analyser, strategier, implementering, det løbende arbejde med tekstoptimering, linkbuilding og undervisning af dig og dit team.


SEO - Søgemaskineoptimering

SEO - Søgemaskineoptimering

SEO er en forkortelse for "search engine optimization" - eller på dansk "organisk søgemaskineoptimering". SEO dækker alt det du kan gøre for, på en naturlig måde, at få dit website til at ranke bedre i søgemaskinernes "organiske" (ikke betalte) resultater. Vi kan hjælpe dig med at udvikle og implementere de bedste SEO strategier med alt hvad dertil hører.

Læs mere om: SEO produkter og services

AdWords - Søgeordsannoncer

AdWords - Søgeordsannoncer

Alle de store søgemaskiner tilbyder, at man kan købe annoncer hos dem. Det kaldes normalt for "søgeordsannoncer" og forkortes ofte til SEA (for Search Engine Advertising). I Danmark er det Google's AdWords søgeordsannoncer der er mest udbredte. Det er en hurtig og effektiv måde, at komme igang med markedsføring i søgemaskiner. Vi tilbyder hjælp med optimeringen og administrationen af dine søgeordskampagner.

Læs mere om: Søgeordsannoncer og AdWords optimering

Social Media - markedsføring i sociale medier

Social Media - markedsføring i sociale medier

De sociale medier, som Facebook, Twitter og Google+, er i stigende grad blevet en vigtig markedsføringskanal på Nettet. Din synlighed i de sociale medier har også en direkte indflydelse på, hvor synlig du bliver i søgemaskiner. Vi tilbyder at hjælpe dig med, at udarbejde effektive strategier og implementere løsninger for dit engagement i de sociale medier.

Læs mere om: Social Media markedsføring

Uanset dit budget er kvaliten altid i top!

Vi tilbyder løsninger der passer til ethvert budget og behov. Naturligvis er der forskel på omfanget og typen af den assistance du kan få, alt efter dit budget, men det du får hos deMib.com er altid af højeste faglige kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde for dig!

Markedsføring i søgemaskiner er en meget kompleks opgave. For at opnå gode resultater er der brug for mange forskellige kompetencer og masser af praktisk erfaring. Vi kan hjælpe dig hele vejen igennem de mange kreative, redaktionelle og tekniske udfordringer, du vil støde på i din markedsføring i søgemaskiner.

Vi tilbyder to forskellige aftaleformer, når vi skal løse opgaver for dig:

Retainer-aftale

Retainer-aftale

En retainer-aftale er en løbende rammeaftale for den tid, der afsættes til arbejdet med din markedsføring i søgemaskiner. Det er det bedste grundlag for din virksomheds markedsføring i søgemaskiner.

Med en retainer-aftale er det ligesom, at have din egen faste SEO ekspert "ansat" på deltid - blot med den ekstra styrke, at den SEO-ekspert du får hos os, indgår i vores faglige team og har en bred erfaring fra mange andre kunder. En retainer-aftale sikrer tilstrækkelig løbende fokus, den nødvendige ekspertviden og intern motivation. Udgangspunktet er altid din forretning og dine mål.

Læs mere om: Retainer-aftaler

Projekt-aftale

Projekt-aftale

Vi kan også løse enkeltstående opgaver for dig uden nogen form for bindinger. Det sker normalt på baggrund af et tilbud med en fast ramme og pris. Mange af vores kunder starter med at få løst en projektopgave og fortsætter herefter med en retainer-aftale.

Hvis du har brug for, at få analyseret dit marked, dit eksisterende website, skal have lavet et helt nyt website, eller løst nogle andre konkrete redaktionelle eller tekniske problemer, så kan en projekt-aftale være det rette valg.

Få et uforpligtende tilbud

Du skal blot udfylde de felter du finder relevante for din forespørgsel.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk