Informationer til pressen

På denne side finder du aktuelle pressemeddelelser, logo og billeder til download samt kontaktinformationer til brug for journalister, der måtte ønske en kommentar om online- og søgemaskine-branchen eller konkrete fagligt relevante emner.

Få et klart svar!

deMib.com's kreative direktør og grundlægger, Mikkel deMib Svendsen, har gennem mange år leveret spændende kommentarer og indsigtsfulde meninger om søgemaskiner, markedsføring i søgemaskiner og online markedsføring i almindelighed.

Det har bl.a. Danmarks Radio, TV2, Businesweek Online (US), CNN, eMarketing News (UK), Search Engine Watch (Global/US), ComOn, PCWorld, Computerworld, Erhvervsbladet, Berlingske Tidende og mange andre medier gennem tiden nydt godt af.

Mikkel har altid sin egen helt klare, og ofte radikale, mening om tingene og er ikke bange for at bruge store ord. Så hvis du står med en artikel eller radio/TV indslag, der handler om søgemaskiner eller online markedsføring er du altid meget velkommen til at ringe. Kontaktinformationerne finder du nedenfor.

Kontaktinformationer

Vi kan kontaktes via nedenstående email eller telefon.

Telefon: 70 22 80 82
Email: info@demib.com

Mikkel deMib Svendsen kan kontaktes direkte på: 22 27 07 10


Logo og downloads


Web version, sort

72 dpi, sort baggrund (31 kb)

Web version, hvid

72 dpi, transperant (35 kb)

Print version, sort

300 dpi, sort baggrund (31 kb)

Print version, hvid

300 dpi, hvid baggrund (35 kb)

Foto af Mikkel

300 dpi (4,24 mb)

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!
Læs Mikkel deMib's blog
- flere nyheder på www.deMib.dk