iFrame

Ordbog: iFrame

[ramme, frame, inline frame, floating frame ]

iFrame er et HTML 4.0 tag, som benyttes til at skabe en frame i et webdokument.

Iframe er et HTML element, der gør det muligt at kalde et HTML dokument inde i et andet dokument. I nogle tilfælde, kan dette være hensigtsmæssigt, da man kan slippe for at genindlæse hele siden, hvis det blot er et enkelt afsnit der skal opdateres.

En iFrame kan indsættes på en webside på samme måde som et billede, der er blot den forskel at indholdet af en iFrame er en anden webside.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!