dMoz

Ordbog: dMoz

[ODP, open directory project, Netscape Open Directory Project]

dMoz kaldes normalt for ODP - eller helt korrekt: Netscape Open Directory Project og er et katalog der opbygges ved hjælp af frivillig arbejdskraft.

ODP er startet som et open source projekt af frivillige folk, der ønskede at bygge verdens bedste katalog. Om det er verdens bedste må du selv vurdere, men det er i hvert fald et af de største. Sammen med Yahoo kæmper de konstant om førstepladsen, som det største menneskeskabte katalog i verden.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!