Yahoo

Ordbog: Yahoo

[yahoo.com, yahoo.dk, yahoo!searc]

Yahoo var en af de første samlinger af links til websites på Internettet. Yahoo blev hurtigt en af de største kataloger på Nettet og er stadig blandt de allerstørste.

Yahoo startede som et rent katalog. Det vil sige et redaktionelt, og manuelt, opbygget indeks over de bedste websites på Nettet. Ikke dem alle sammen - men bare det bedste.

Senere udviklede Yahoo sig, udvidede med flere portal-aktiviteter, og fik en robotbaseret søgemaskine tilknyttet. I starten var det Altavista der leverede de robotbaserede søgeresultater til Yahoo. Senere blev det Inktomi.

I dag har Yahoo købt sine egne søgeteknologier gennem overtagelse af bl.a AltaVista, Inktomi og FAST.

Ord der starter med: VWXYZ

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!