Webshop

Ordbog: Webshop

[web shop, webbutik, ehandel, ebutik, eshop online shop, online butik]

En webshop er en online butik, hvor der sælges varer over nettet.

Der findes mange forskellige former for webshops, mange forskellige systemer til at lave dem og ikke mindst mange forskellige priser på en webshop.

Hvis du selv, eller din virksomhed, skal åbne en webshop er det vigtigt at I undersøger markedet for webshops grundigt, så I finder en løsning der opfylder lige jeres behov.

Man kan få en standardiseret webshop for helt ned til 3-400 kroner pr. måned. Men så er den også meget begrænset i funktionalitet. Der er ikke som sådan noget galt med en billig webshop, man skal bare gøre sig klart, at der naturligvis følger nogle begrænsninger.

Der findes også enkelte lidt mere avancerede hostede løsninger, hvor der er lidt færre brgænsninger mod en lidt højere pris. Det danske system Redpitt, som deMib.com er medstifter af, er et eksempel på et lidt mere avanceret, men stadig hosted, system.

Ønsker man den fulde frihed med sin webshop, så er den eneste mulighed, at få fat i noget webshop software, som man selv - eller sine udviklere, kan tilpasse, præcis som man ønsker det. Men det kan også hurtigt blive en større udviklingsopgave, som dels kan være svær at styre og dels kan koste et større beløb.

Ord der starter med: VWXYZ

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!