Webserver

Ordbog: Webserver

[web server, server, Internet server, netserver]

En webserver er det program som danner den tekniske ramme for publicering af et website. Webserveren kan grundlæggende set svare på forespørgsler og returnere websider.

Der findes mange slags webservere. Nogle af de mest kendte er Microsoft Information Server (IIS) og Apache. Der er stor sandsynlighed for, at dit website ligger på en af de to webservere.

Alle webservere kan mere eller mindre det samme - sådan grundlæggende set. Der er naturligvis stor forskel på hvordan de gør det, og hvilke detaljerede features de byder på. Microsofts webservere er således, naturligt nok, særligt velegnede til eksekvering af Microsoft teknologier som Active Server Pages (ASP) mens Apache med sine rødder i Unix miljøet har andre fordele her.

Ord der starter med: VWXYZ

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!