Vortal

Ordbog: Vortal

[vertikal portal, vertical portal]

En vortal er en betegnelse der anvendes for emnespecifikke portaler, så kaldte vertikale portaler eller vertical portals - portaler der kun beskæftiger sig med et enkelt område, som de så til gengæld dækker dybt og bredt.

Ordet "Vortal" er en sammentrækning af de to ord "Vertikal" og Portal". En portal er en indgang til et område, og en vertikal portal er således en afgrænset indgang til et område - i dette tilfælde et område af nettet.

Der har gennem tiden været mange diskussioner om hvorvidt der var behov, plads og efterspørgsel nok til at vertikale portaler - eller vortaler - kunne overleve. I nogle perioder har tankerne været meget populære og på andre tider har folk næsten forkastet tanken om at lave vertikale portaler/ vortaler.

Ord der starter med: VWXYZ

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!