Usability

Ordbog: Usability

[Brugervenlighed]

Usability betyder ganske enkelt brugervenlighed.

En side med god Usability gør det let for brugerne at finde den information de søger, eller udføre den handling de ønsker. Det kan for eksempel være en avanceret søgning efter rejser, hvor man ofte skal prøve flere kombinationer for at få det ønskede resultat. Her er det god usability hvis siden gemmer ens søgeindstillinger, så man ikke skal starte forfra hver gang. Endvidere er en nem og overskuelig navigation også noget der vil give de besøgende en opfattelse af god Usability.

Der kan gå mange konverteringer tabt, ved at have en dårlig usability, så derfor er den en god ide at få udenforstående til at teste dit site vha. en usability test.
Danskeren Jacob Nielsen er kendt som en guru indenfor usability, du kan læse mere på hans website.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!