Under construction

Ordbog: Under construction

[under konstruktion]

"Under Construction" blev tilbage i sen 90erne brugt på mange websites til at markere sider, eller hele websites, som stadig ikke var klar til at modtage gæster.

Denne tåbelige arv fra offline verden døde heldigvis stort set ud med tiden, og i dag ser man ikke mange af disse ligegyldige skilte rundt omkring. Til højre kan du se et eksempel på et sådan skilt.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!