Trafikanalyse

Ordbog: Trafikanalyse

[webanalyse, webanalytics, trafik analyse]

Trafikanalyse bruges på Nettet som en bred betegnelse for de mange former for analyser af brugere og maskiner man kan lave.

Nogle trafikanalyser har fokus på teknik, nogle på netwærk og andre trafikanalyser fokuserer mest på markedsføring - og nogle endna mest på markedsføring i søgemaskiner og søgemaskineoptimering.

Der findes mange forskellige tekniker til trafikanalyse på Nettet. Der er fordele og ulæmper ved alle metoder og priserne varierer enormt. De billigste, og mest simple, trafikanalyse-løsninger er helt gratis - de mest avancerede systemer kan koste flere millioner kroner.

Man kan i dag få temmelig rigtig gode trafikanalyse-systemer, som dækker de flestes behov for nogle få hundrede kroner pr. måned.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!