TITLE-tag

Ordbog: TITLE-tag

[TITLE-kode, sidetitel]

Titlen på din side angives med et TITLE-tag - eller på dansk: en titel-kode. Titlen læses og vægtes højt af søgemaskinerne, så det er vigtigt du udfylder dine TITLE-tags ordentligt.

Den titel du skriver i dit TITLE-tag vises dels i brugernes browsers øverste venstre hjørne når de surfer ind på din side. Samme titel anvendes også når de bookmarker din side. Og endeligt, så anvender søgemaskinerne titlen i dit TITLE-tag, dels når de skal vise søgeresultaterne frem, men i høj grad også i vægtningen af dokumentet.

Hvis dit nøgleord findes i dit TITLE-tag er der en større chance for at du dukker op når der søges. Ord i TITLE-tags vægtes ganske enkelt højere af søgemaskinerne.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!