Subdomæne

Ordbog: Subdomæne

[sub domain, underdomæne]

Et subdomæne er en slags underafdeling af et domæne og subdomænet angives før domænenavnet. WWW er en angivelse af et subdomæne.

Et domæne består af domænenavn og endelse (TLD), f.eks. google.com. Subdomæner under google.com er f.eks. adwords.google.com, finance.google.com eller translate.google.com.

Selvom subdomæner er underafdelinger af domænet behandles de af søgemaskinerne som selvstændige domæner. Hvis du benytter subdomæner skal du være opmærksom på at din link building så skal dække 2 (sub)domæner i stedet for 1.

Subdomæner antages at arve en smule PR fra hoveddomænet og har derfor været brugt til at spamme søgemaskinerne, hvilket har resulteret i at Google højst viser 2 subdomæneresultater i deres resultatsider.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!