Script

Ordbog: Script

[VB Script, JS, JavaScript ]

I Internet sammenhæng er et script ofte synonymt med JavaScript. Et script er et stykke kode som udfører en funktion og scripts afvikles som regel i browseren. Der findes også server side scripts, som afvikles på serveren.

Script er en bred betegnelse for små "programmer", som kan udføre en funktion som har betydning for en webside.

Nogle af de mest almindelige funktioner er validering af formfelter, drop down menu'er og små udregninger (f.eks. omregnere), men der findes et hav af funktioner som kan udføres af et script.
Scripts læses af de fleste søgemaskiner, men de eksekveres ikke.

Derfor frarådes det på det kraftigste at benytte scripts i navigationen på websitet, samt i andre funktioner, som det vil ønskværdigt at søgemaskinerne kan udføre, specielt følge links.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!