SERP

Ordbog: SERP

[search engine result page, søgeresultatside, søgeresultat]

SERP er en forkortelse for Search Engine Result Page - eller søgeresultatside på dansk.

SERP bruges ofte som en forkortelse i blogs og online debatter på Nettet, til konferencer og i andre (søgemaskine-) faglige sammenhæng. Så du vil tit støde ind i SERP, når du besøger søgenørdernes communities, tager på søgemaskinekonferencr osv.

Ofte kombineres forkortelsen SERP med navnet på den søgemaskine der snakkes om - Google SERP, Yahoo SERP, MSN SERP osv.

SERP bruges også nogle gange i flertalsform: SERPs, når der snakkes om flere forskellige søgeresultatsider, eller søgeresultatsider i almindelighed.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!