SEO

Ordbog: SEO

[search engine optimization, søgemaskineoptimering, optimering i søgemaskiner]

Som overskriften antyder står forkortelsen "SEO" for Search Engine Optimization - eller på dansk: Søgemaskineoptimering.

SEO står for "Search Engine Optimization" (søgemaskineoptimering på dansk) og bruges i flæng både som udtryk for dem der arbejder med faget og faget som sådan. Således betegnes hele fagområdet (søgemaskineoptimering) som "SEO", og en person der laver søgemaskineoptimering kaldes for en "SEO'er".

SEO er en del af det der kaldes SEM - Search Engine Marketing. Hvor SEO alene dækker det der også kaldes "organisk optimering" dækker SEM over alle metoder - kommercielle som redaktionelle, til markedsføring i søgemaskiner.

SEO kan således siges at være en del af SEM.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!