Søgemaskinepositionering

Ordbog: Søgemaskinepositionering

[søgemaskine positionering]

Søgemaskinepositionering er et gammelt udtryk for det at "positionere et website i søgemaskinerne" - altså at synliggøre det øverst i resultaterne.

Søgemaskinepositionering, som udtryk, er rykket i baggrunden for betegnelser som: SEO, Search Engine Optimization eller i lidt bredere forstand Search Engine Marketing - på dansk: Markedsføring i Søgemaskiner.

Søgemaskinepositionering var oprindeligt et udtryk, der skulle illustrere, at der var tale om en særlig form for aktiv (eller "agressiv" om du vil) form for søgemaskineoptimering. Med søgemaskinepositionering blev der lagt vægt på "positionering" af helt bestemte ord og fraser i udvalgte søgemaskiner.

I dag, som dengang, er vi underlagt en masse omstændigheder i forbindelse med markedsføring i søgemaskiner, der gør, at vi ikke altid kan "positionere" vores sider præcis som vi selv gerne vil.

Søgemaskinepositionering anvendes ikke længere som faglig betegnelses i nogen væsentlig grad.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!