Søgemaskineoptimering

Ordbog: Søgemaskineoptimering

[seo, søgemaskine optimering]

Søgemaskineoptimering handler i virkeligheden slet ikke om optimering af søgemaskiner, men om optimering af websites, så de bliver mere synlige i søgemaskinerne.

Mange folk anvender i dag betegnelser som: SEO, Search Engine Optimization eller i lidt bredere forstand Search Engine Marketing - på dansk: Markedsføring i Søgemaskiner.

Søgemaskineoptimering dækker over det arbejde der udføres for at give et website større synlighed i søgemaskinerne, og få flere relevante søgebrugere til at klikke på links til lige netop dét website.

I dag anbefales det i højere grad at benytte betegnelsen: Markedsføring i søgemaskiner, da den bedre dækker over det arbejde der skal udføres for at få gode resultater.

Søgemaskineoptimering er meget anderledes i dag end det var for bare få år tilbage, og det vil sikkert se helt anderledes ud igen om få år. Udviklingen går hurtigt. Igennem de sidste 2-3 år har søgemaskineoptimering bevæget sig fra at være en gang hokus-pokus forbeholdt nørdede teenagere til i dag at være et professionelt håndterbart og yderst effektvivt værktøj i online markedsføring.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!