Søgemaskineekspert

Ordbog: Søgemaskineekspert

[søgemaskine-ekspert, søgemaskinespecialist, søgemaskineguru, søgemaskinerådgiver, seo-ekspert]

En søgemaskineekspert er en person der har tilegnet sig en høj ekspertise indenfor søgemaskiner. Det er en person der ved en hel masse om hvordan søgemaskiner fungerer, og hvordan man bedst muligt "kommunikerer" med dem.

En søgemaskineekspert har, i modsætning til mange andre typer af eksperter, ofte lært alting selv - ved selvstudier af tilgængelig litteratur og masser af praktisk arbejde og tests. Der findes ingen anderkendt uddannelse som "søgemaskineekspert" - søgemaskinespecialist, guru eller det der bare ligner.

Søgemaskineekspert er således heller ikke en beskyttet titel. Enhver må kalde sig søgemaskineekspert, uanset hvad de så i øvrigt ved om søgemaskiner.

Hvis du skal hyre en kompetent specialist i søgemaskiner - en søgemaskineekspert, er det derfor ikke nok at se på titlen alene. Du bliver nødt til, på andre måder, at tjekke om ham eller dem du overvejer at hyre nu faktisk også er så meget eksperter som de siger.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!