Referrer

Ordbog: Referrer

[henvisning, henviser, reference]

Referrer betyder i Internetsammenhæng afsender, og betyder derfra hvor en besøgende kommer.

Når man gennemgår sine webstatistikker er et vigtigt punkt referrer statistikker, altså hvorfra folk kommer når de besøger et website.

Referrers er søgemaskiner, andre websteder, PPC kampagner o.lign. Altså steder hvorfra folk kommer til et website, enten via et link, et banner eller lignende.

Hvis Google er referrer vil referrerstrengen se således ud: "www.google.com/search?hl=da&q=søgeord&lr=" - Referrer er i dette eksemel www.google.com.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!