Portal

Ordbog: Portal

[Portaler, Portals, webportaler]

En portal er en indgangsport til noget og bruges på Nettet som en betegnelse for en indgang til Internettet.

Begrebet portal har været diskuteret meget siden de dukkede op i starten af WWW's korte historie i midten af halvfemserne. Der har altid været forskellige meninger om hvad en portal var og er, og hvad den skal eller bør indeholde for at være en "rigtig" portal.

De fleste vil trods denne diskussion nok give mig ret i at websites som f.eks. Jubii, Eniro, MSN, Yahoo og TDC.dk er "portaler". Det er websites hvor du på en gang har adgang til en masse brugbare værktøjer, information og underholdning, links til mere brugbart og en søgemaskine når du skal lede videre.

Det er mange portalers mål at være "altdækkende" i hvert fald indenfor deres område. Således forsøger portaler som f.eks. Jubii at tilfredsstille størstedelen af den danske Internet-befolkning, med størstedelen af deres behov. Danskerne som helhed er deres målgruppe. Portalerne kan naturligvis aldrig gøre alle 100% tilfredse, så et mere realistisk mål er nok at 80% får tilfredsstillet 80% af deres behov

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!