Paid Inclusion

Ordbog: Paid Inclusion

[PFI, betalt optagelse, ekspress optagelse, directory submit ]

Paid inclusion betyder at du betaler søgekataloger for hurtigt at gennemse dit website med henblik på inkludering i det pågældende katalog.

Paid inclusion (PFI), er aktuelt i det øjeblik du ønsker hurtig optagelse i et katalog som f.eks. Yahoo. Der er (mindst) to formål med en PFI, nemlig direkte trafik fra kataloget, og den værdi et link fra et af de store kataloger giver.

Alle PFI kataloger har retningslinier som skal overholdes, og det du betaler for er, at en redaktør på kataloget gennemser dit website for at se om websitet har værdi for katalogets brugere samt om det overholder retningslinierne.

Dette betyder at hvis du f.eks. ønsker optagelse i Yahoo’s katalog, betaler du p.t. $299,- for et gennemsyn (review) som, hvis dit website godkendes, inkluderer optagelse i et år. Du skal altså læse katalogets retningslinier og kun tilmelde dit website hvis det kan leve op til disse retningslinier, ellers er pengene spildt.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!