PageRank

Ordbog: PageRank

[google pagerank, page rank, pr]

Google PageRank er en værdi som tildeles alle websider i Googles indeks. Jo højere en PageRank, jo større chancer er der for at dine sider bliver fundet i Google. I hvert fald i teorien ...

Google "PageRank" er navnet på det patent, som de to stiftere af Google, Lary Page og Sergey Brin, udviklede under deres studier på Standord universitetet i USA. Petentet ejes af Stanford.

PageRank er en "popularitsværdi", der tilskrives hvert enkelt dokument i Googles indeks, baseret på analyser af hvem der linker til hvem. Lidt forsimplet sagt, så får de dokumenter som flest linker til en højere popularitetsværdi - en højere PageRank. PageRank bruges sammen med andre metoder, til at finde frem til de mest relevante sider når der søges. I teorien, i hvert fald.

Mange professionelle søgemaskineeksperter, inklusiv os selv, mener ikke at PageRank-værdien i sig selv er en særlig god måde at måle et websites potentielle synlighed i søgemaskinerne. Det skal ses i sammenhæng med andre data. Vi anbefaler, at man ser på PageRank sammen med målingerne af linkpopularitet. Hvis begge tal er høje, bekræfter de hinanden. Hvis kun det ene tal er højt, kan der være en årsag til dette.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!