PPE

Ordbog: PPE

[Pay Per Equity, Pay Per Ownership, Per Per Share, Pay Per Stake]

Pay Per Equity - eller bare PPE, er en forholdsvis ny afregningsmodel på markedet. I stedet for at betale for annoncevisninger, konsulenttimer, konverteringer eller salg betales der med en andel af virksomheden - ejerskab.

deMib.com er en af de få SEO-virksomheder der tilbyder Pay Per Equity (PPE) aftaler.

Det skal dog understreges at PPE-aftaler kun indgås med ganske få kunder. Det er helt afgørende at der er en god match mellem de to parter i aftalen, og at begge kan se den langsigtede værdi i det. Når det rigtige match så er der, er det til gengæld en helt suværen samarbejdsmodel, der sikrer, at begge parter har fokus på nøjagtigt det samme - at skabe den mest profitable forretning... sammen.

Vi forventer at se en større udbredelse af PPE-modellen i de kommende år. Ikke bare på markedet for markedsføring i søgemaskiner, men også indenfor andre områder.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!