PPC

Ordbog: PPC

[Pay Per Click, Betal pr. klik]

PPC er en forkortelse for Pay Per Click, som betyder "betaling pr. klik", og er således udtryk for en betalingsmodel - ikke en bestemt søgemetode eller facilitet.

De fleste kender nok mest begrebet "PPC" fra de såkaldte PPC-søgemaskiner, som f.eks. Overture.com (tidligere GoTo.com), e-Spotting, 7Saecrh, Kanoodle og FindWhat, men også google driver et PPC - aller pay per click baseret kommercielt indeks, nemlig Google Adwords.

PPC-søgemaskiner er som oftest opbygget som en form for online aktion, hvor der bydes på bestemte søgefraser. Dem der byder højest får den øverste placering, den der byder næsthøjest den næste og så fremdeles. Der betales kun for de besøgende du modtager. I Google Adwords fungerer det dog en anelse anderledes.

I dag kan du også købe markedsføring i andre søgemaskiner end de traditionelle PPC-søgemaskiner på ppc basis - altså hvor du betaler for de besøgende du får.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!