Optimering

Ordbog: Optimering

[søgemaskineoptimering, søgeoptimering]

Optimering kan betyde mange ting, men i sammenhæng med søgemaskiner og søgemaskineoptimering menes optimering af hvor godt et website klarer sig i søgemaskinerne.

Når du optimerer dit website i søgemaskinerne vil du ofte tilpasse tekst på siderne, rette i koden - optimere den og forbedre strukturen. Søgemaskine-optimering handler altså om at optimere alle de dele af dit website, der kan justeres på, for at opnå en bedre placering i søgemaskinerne.

En anden form for optimering som er ved at blive udbredt er optimering af konverteringsrater. Med denne form for optimering kan du forbedre den procentvise andel af besøgende der gør som du vil have dem til, f.eks. tilmelder sig et nyhedsbrev, kontakter dig via en formular eller køber et produkt i din online butik.

Ord der starter med: O

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!