NOODP

Ordbog: NOODP

[Noodp meta tag, noodp kode, no odp, no dmoz, no dmoz snippet ]

NOODP meta kode gør at beskrivelsen fra ODP (DMOZ) ikke bruges som snippet på søgemaskinernes resultatsider.

NOODP-kode er relevant hvis din side er optaget i det attraktive Open Directory Project, også kaldet DMOZ. I nogle tilfælde vil Søgemaskinerne benytte DMOZ’s beskrivelse af din side i deres søgeresultater, i stedet for tekst fra din egen side. Selvom det kan være en god beskrivelse, er den ikke altid relevant i forhold til det folk har søgt på, og du kan derfor miste værdifulde besøgende. NOODP-kode implementeres ved at indsætte følgende kode i din header:

<meta name=”robots” content=”noodp”>

Ord der starter med: N

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!