NOFRAMES-tag

Ordbog: NOFRAMES-tag

[NOFRAMES-kode, NO FRAMES]

NOFRAMES er en kode du kan bruge på dine HTML-sider hvis du anvender frames (rammer). NOFRAMES-koden læses af browsere der ikke forstår frames, samt visse søgemaskiner.

Det er dog ikke nødvendigvis alle søgemaskiner der læser NOFRAMES-koden, så det er ikke en perfekt løsning til indeksering af frames-baserede websites. Det bedste er at undgå frames - både for brugernes og søgemaskinernes skyld.

Hvis du anvender frames er det dog fortsat en god ide at udfylde NOFRAMES-koden med relevant information. Grundlæggende set skal du i NOFRAMES-koden placere en tekst-version af din almindelige side, inkl. links - men altså uden billeder og layout-tabeller. Bare den rå tekst og links.
Du må aldrig placere indhold i din NOFRAMES-kode som ikke også findes på din almindelige side - det som brugerne ser. Det vil nogle søgemaskiner opfatte som spam.

Ord der starter med: N

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!