NOFOLLOW

Ordbog: NOFOLLOW

[Link condom tag ]

NOFOLLOW er et tag man kan sætte på et link og på den måde meddele søgemaskinerne at linket ikke skal videregive link juice.

Tagget NOFOLLOW er især aktuelt i forhold til diskussionen om betalte links. Google forsøger at straffe websites som sælger links men hvis de websites som sælger links benytter NOFOLLOW, straffes de ikke.

Et link med NOFOLLOW giver ikke nogen link juice og er derfor værdiløse i forhold til link building. NOFOLLOW links kan dog sagtens give masser af direkte trafik.

Ord der starter med: N

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!