Multi-variable testing

Ordbog: Multi-variable testing

[Multivariate Testing]

Multivariate testing, er test af flere forskellige elementer på flere forskellige websider samtidigt.

I forhold til A/B testing, hvor det kun er et element, der testes, er multivariate testing meget kompliceret. Målet med begge typer test er at øge konverteringsraten, enten for en landing page eller for en annonce/banner. Både A/B testing og multivariate testing bygger på statistik, hvilket indebærer at der skal være en vis volumen for at minimere den statistiske usikkerhed.

Der findes flere forskellige beregningsmodeller for multivariate testing og der findes også software, som gør det mere overskueligt at lave multivariate testing. Hvis vi vil teste 3 forskellige billeder på 3 forskellige placeringer, giver det 27 muligheder og det bliver hurtigt uoverskueligt at udtrække brugbare resultater. Derfor bør man anvende en anerkendt metode og gerne tilhørende software.

Den kendteste og i online markedsføring mest brugte metode er Taguchi metoden, udviklet af Genichi Taguchi. Metoden gør det muligt at teste en lang række elementer samtidigt, med brug af mindre statistisk materiale end ved traditionelle metoder.

Ord der starter med: M

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!