MFA

Ordbog: MFA

[Made for Adsense, spamsider ]

MFA er en forkortelse af Made for Adsense og betegner en type websider, som ikke har andet formål end at få den besøgende til at klikke på Adsense annoncer.

Da Google i sin tid lancerede Adsense programmet, hvor der vises Adwords annoncer på alle websites som er tilmeldt Google Adsense, eksploderede antallet af MFA sider, hvilket har betydet at Google holder et særdeles godt øje med websites som viser Adsense annoncer.

Det var sjovt engang, men er i dag spild af tid og laver du MFA sider, som bliver opdaget af Google, lukkes din Adsense konto og bliver aldrig åbnet igen.

Ord der starter med: M

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!