META-koder

Ordbog: META-koder

[META-tags]

META-koder, eller META-tags, som de også kaldes, er koder der indeholder usynlige informationer om din webside - meta-informationer, som bl.a. søgemaskinerne kan bruge til bedre at forstå dit website.

Der findes mange slags META-koder men kun to har betydning for søgemaskiner og søgemaskineoptimering. Det drejer sig om META-description og META-keywords, hvoraf det første er langt det mest udbredte, anvendte og betydningsfulde.

META-informationer er dokumentbaserede. Du skal således ikke angive informationer af generel betydning for dit website i dine META-koder men alene informationer som er relevant for det pågældende dokument - isoleret set.

Ord der starter med: M

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!