Linkpopularitet

Ordbog: Linkpopularitet

[Link popularitet, linpopularity, link popularity]

Linkpopularitet er et begreb der handler om hvor mange der linker til dit website og hvor god kvaliteten af disse links er.

De fleste søgemaskiner anvender i dag en eller flere former for link-struktur analyse til vurdering af hvor vigtige de forskellige sider på Nettet er. I princippet bliver din side vurderet som værende vigtigere jo flere der linker til dig. Men pas på! For mange links fra de forkerte steder kan virke direkte skadeligt, så du skal ikke tilmelde dig linkudvekslingsprogrammer, og ligegyldige og ikke relevante websites, bare for at få flere indkommende links.

Kvaliteten tæller. Et link fra Yahoo.com kan være tusindvis af gange mere værd end et fra din farmors hjemmeside på Subnet.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!