Linkfarm

Ordbog: Linkfarm

[Linkfarming, Linkfarms]

Linkfarming er et udtryk der anvendes om omfattende, og ofte automatiserede, samlinger af links mellem tilknyttede websites, der har det ene formål at forsøge at snyde søgemaskinerne til at tror, at de websites der deltager i denne linkfarm er mere populære end de faktisk er.

Søgemaskinerne har gennem de seneste år i stigende grad anvendt linkstrukturerne på Nettet til at finde ud af hvilke websites der er vigtigst, blandt andet ved at se hvor mange der linker til hvem. De websites der bevidst eller ubevidst forsøger groft at manipulere med de naturlige linkstrukturer på Nettet, bliver søgemaskinerne naturligvis nødt til, at udelukke af deres index, for at få deres linkstruktur-analyser til at virke.

En linkfarm skal ikke forveksles med almindelige links og tekstannoncer i almindelighed. I link farms linker alle de deltagende websites til hinanden. Links der kun går det ene vej - fra eller til dig, vil typisk aldrig kunne skade dig.

Det må dog alvorligt frarådes, at deltage i nogen form for organiseret linkfarming. Risikoen ved at gøre det er, at dit domæne bliver slettet af søgemaskinerne - muligvis for evigt!

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!