Linkcondom

Ordbog: Linkcondom

[linkkondom, link condom, link kondom, linkbeskyttelse]

Linkcondom er et slangudtryk der opstød meget hurtigt efter at søgemaskinerne i 2005 blev enige om det stærkt omdiskuterede rel=NOFOLLOW tag.

Dette tag kan man bruge for at fortælle søgemaskinerne, at de ikke skal bruge et link i deres linkpopularitets-beregninger. Eller med andre ord, at de ikke skal sende noget linkjuice videre. Altså en slags beskyttelse mod linkjuice.

Så meget naturligt opstod udtrykket "linkcondom" og der gik kun få dage før websitet Linkcondom.com kom op.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!