Linkbuilding

Ordbog: Linkbuilding

[linnkudvikling, link development, linkopbygning, links]

Linkbuilding er en betegnelse for det samlede arbejde der laves med at skaffe flere links til et website.

Som du sikkert allerede ved, er det meget vigtigt at andre websites linker til dit website. Og helst så mange af de mest prominente websites i din branche som muligt.

Arbejdet med få flere til at linke til dit website kaldes samlet set for linkbuilding. Der kan være mange forskellige opgaver involveret i effektiv linkbuilding.

Linkbuilding er i dag et meget specialiceret stykke arbejde, som ofte udføres af særligt linkbuilding-eksperter.

En del linkbuilding er baseret på hårdt manuelt arbejde, med at identificere de rigtige steder at få links fra, og så ellers finde en måde at få dem - købe dem, bytte sig til dem, eller ved at bidrage med indhold til websitet.

Andre former for linkbuilding involverer mere automatiserede metoder. Disse metoder til linkbuilding vil dog ofte være forbundet med en lidt større risiko for at søgemaskinerne enten helt ser bort fra disse links eller, at de direkte opfatter dem negativt. Det sidste er dog meget mere sjældent end det første.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!