Linkbait

Ordbog: Linkbait

[link bait, linkfælde, provokeret links]

Linkbait er et udtryk for en bestemt type strategi til aktiv opbygning af links - linkbuilding.

Linkbait går ud på at skrive artikler eller blogindlæg, der nærmest skriger på at folk skal linke til dem. Ofte er det provokerende indlæg, men det behøver det ikke at være. Det kan også være lister som denne liste over verdens bedste film som Mikkel deMib har forsøgt at samle sammen - med brugernes hjælp, på sin blog deMib.dk

Linkbait bruges meget i blogs - her kan fungerer det ofte ret godt. Blogs er som medietype velegnet til den type indlæg der skal til. Det skal have lidt kant - eller rettere sagt meget kant, for at det virker som linkbait.

Bagsiden af linkbait er, at hvis det virker alt for desperat, så kan det blive opfattet negativt af de besøgende. Og det er jo ikke meningen.

Hvis du søger på f.eks. Google efter linkbait vil du kunne hente masser af konkret inspiration og eksempler på linkbait der har fungeret for andre.

Gode tilbud fra deMib.com ...
Få en grundig SEO Analyse af dit website En SEO Analyse laves med henblik på, at identificere og beskrive de ting du med fordel kan ændre på dit website, så du opnår en større gennemslagskraft og synlighed i søgemaskinerne. Klik her og læs mere!
En stærk rammeaftale for din SEO Med en SEO retainer aftale er du sikret den løbende fokus på din søgemaskineoptimering, som der skal til, for at opnå de bedste resultater. Klik her og læs mere!
Få en stærk SEO-uddannelse Jo mere du selv ved om SEO jo bedre vil dit website blive optimeret - uanset om du selv ender med, at lave det hele, eller overlader lidt eller meget af det til os. Klik her og læs mere!